//Hello Blue

end of SPM !
Tuesday, 3 December 2013 | 20:20 | 0 CRITIQUES
assalammualaikum bloggers ^^ hehehe . wawa dah habes spm :) happy giler kot dah xpayah bukak buku lagi . ngee . but risau result SPM nanti -,- btw ' everything gonna be okayy . mesti korang tanya tanya kan wawa amek berapa subjek ?okayy . wawa amek 10 subjek and wawa amek aliran kesusasteraan . subjek tambahan is ekonomi asas , perdagangan , seni visual . kalau orang tanya wawa amek ape semua kan mesti dieorang bangge sebab amek ekonomi . ye ! ekonomi susah sangat but  try all my best for ekonomi ^^ in sha Allah i will get A's for ekonomi .ape plan wawa lepas ni ? hurmm . plan nak keja sementara dapat tawaran memane ni kan tapi nak rest dekat rumah dulu dalam seminggu ni . then baru apply keja . if result wawa bagus wawa nak sambung belajar amek bisnes if kurang sikit wawa nak try apply fine art if dapat Alhamdulillah ^^ wawa xde laa okay sangat bab seni nak lukis lukis ni but ade la jugak for basic je . hehehe . btw ' bila dah bergelar pelajar lepasan SPM ni rase rindu sangat dengan kekawan maklum laa boleh kate 3/4 dengan kekawan kan . tidur same same makan same same mandi same same pegi sekolah same same keluar same same buat hal same same everything sesame laa . sebab tu rindu dengan dieorang . okayy laa . wawa out dulu . assalammualaikum .
assalammualaikum :)
Saturday, 6 July 2013 | 07:31 | 0 CRITIQUES
assalammualaikum :) hai rakan rakan wawa sekalian :) malam ni rumah wa riuh rendah dek jeritan dan gelakan kanak kanak . haha . bising je . hurmm . nak cerita pasal jumaat haritu . jumaat haritu ade 3 penjuru kat sekolah memang wa risau lahh kan sebab result dekat sekolah dengan dalam SAPS lain . tapi ayah xsempat nak naik kelas sebab dah lambat yelaa banyak sangat kelas kena pegi nak tunggu giliran lagi . hari yang sama jugak ade hari terbuka asrama . biase lahh kalau hari terbuka ni kan semua nak pegi tengok . wa dengan kekawan a pegi lah geledah aspura setiap sudut , corok kiteorang tinjau . haha . biase lahh aspura kan . memang terlebih wangi lahh dorm dieorang , locker , katil semua sampai xtahan nak duduk lame lame . hari tu jugak macam macam benda jadi . hmm . xnak lahh cerita hal orang . btw ' haritu wa gaduh dengan Raja and Emir tapi dah okayy dah . biase lahh salah faham kan :) kiteorang gaduh xlama pun kejap je . biase laa kawan baik mane boleh renggang lelame kan ?? :) sweet jugak kawan baik aku sorang ni bab memujuk and mengayat ni :D die xputus ase pujuk wa mintak maaf macam macam die hantar . sakit hati memang lahh ade mula mula je laa . bila dah 2 3 hari lepas tu kesian rindu dekat die pun ade jugak . haha . biase lahh name pun kawan kan mesti ade perselisihan faham sikit :) die la kawan yang selalu take care jugakk lah pasal aku tapi paling aku suka die ni suka ingatkan aku pasal SPM ! kalau borak dengan die mesti keluar perkataan STUDY ! haha . thanks ye kawan :) sayang kau ! hmm . next topic plak nak cerita sikit lahh . yang wa dah single sekarang but unvailable . hurmm . maybe xde jodoh antara kami :) biase lahh kalau orang xfaham kehidupan remaje sekarang semua nak kongkong kan . btw ' wa xsalahkan takdir . sekarang die bagi wa rase kecewa , sedih , sengsare tapi suatu hari nanti die akan bagi wa rase kebahagiaan buat selama lamanya kan :) kebahagiaan yang Die sorok daripada wa selama ni :) pengalaman mematangkan diri seseorang . sokayy . wa terima semuanya :) okayy lahh dah time untuk wa tidur . assalammualaikum . selamat malam :)